top of page
TB logo_4x.png
pool2_4x.png

ZWEMBADEN

DIENSTEN

ZWEMBAD: BOUW EN RENOVATIE

MAAK VAN UW ZWEMBAD

OPNIEUW EEN PARELTJE

Toledo Brothers is gespecialiseerd in het renoveren van zwembaden. Ook voor de aanleg van nieuwe zwembaden kunt u bij ons terecht.

Lees meer over onze diensten en bekijk een paar foto's vanop de werf.

ZWEMBADFOLIE EN FOLIELASSEN

Installatie, onderhoud en vervangen van zwembadfolies en liners

ZWEMBAD IN DE TUIN RENOVEREN EN AANLEGGEN

Vanaf nul inbouwen of renovatie van uw binnen- of buitenzwembad

NATUURLIJKE ZWEMVIJVER AANLEGGEN

Onderhoud, renovatie en inbouwen van uw zwemvijver

ZWEMBADFOLIE

ZWEMBADFOLIE EN FOLIELASSEN

Een kwalitatieve zwembadfolie doet veel voor het comfort en de uitstraling van uw zwembad of zwemvijver. Wij installeren, onderhouden of vervangen uw zwembadfolies en liners. Met onze specialisatie in folielassen op locatie – als een van de weinige in de omgeving – helpen we u graag verder.

Folies en liners zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Laat ons weten wat voor uitstraling u wenst voor uw zwembad, en wij bieden een offerte op maat aan.

certificaat.jpg

BINNEN- OF BUITENZWEMBAD
RENOVEREN OF INBOUWEN

De droom van velen: een inbouwzwembad in de tuin of een binnenzwembad in uw woning. Niet moeilijk dat we al heel wat nieuwe zwembaden hebben mogen realiseren!

 

Van een simpele renovatie waarbij we het zwembad groter en moderner maken, tot volledig vanaf nul inbouwen: Toledo Brothers staat voor u klaar. We ontfermen ons ook over uw randapparatuur.

 

Verkiest u een kleiner rond zwembad met houten terras, of liever een groot rechthoekig zwembad met een boord in natuursteen? Welke stijl u ook kiest, wij denken met u mee. We adviseren u van a tot z en raden een zwembad aan dat past bij uw huis, tuin én budget.

ZWEMBAD BOUWEN

NATUURLIJKE ZWEMVIJVER AANLEGGEN

Een zwemvijver: dat is de ontspanning en verfrissing van een zwembad met het natuurlijke uitzicht van een vijver.

 

Toledo Brothers legt uitsluitend natuurlijke zwemvijvers aan. Geen UV voor ons, maar een biologische filterinstallatie die het water naar een deelvijver met waterplanten pompt om het zo te zuiveren.

 

Een ongelofelijk mooie uitstraling voor je tuin in de winter, ongelimiteerd zwemgenot in de zomer. Neem contact op en we vertellen u graag alles over de verschillende opties.

ZWEMVIJVER
IMG_0467.JPG
IMG_0538.jpg
IMG_0731.jpg
bottom of page